Osastonhoitajan virka, suun terveydenhuolto

Julistamme haettavaksi

Osastonhoitajan viran, alkusijoituspaikkana suun terveydenhuollon yksiköt

Suun terveydenhuollon kuusi hammashoitolaamme palvelevat Pietarsaaren, Luodon, Pedersören kunnan ja Uudenkaarlepyyn asukkaita.

Osastonhoitaja johtaa ja kehittää suun terveydenhuollon hoitotyötä sekä toimii alueen hammashoitoloiden hoitohenkilöstön ja sihteereiden esimiehenä.

Kelpoisuusvaatimuksena on suun terveydenhuoltoon soveltuva terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sosiaali- ja terveydenhuollon korkeakoulutkinko (suuhygienisti tai muu soveltuva korkeakoulututkinto täydennettynä suun terveydenhuollon opinnoilla)) tai aikaisempi opistoasteen tutkinto sekä soveltuva hallinnon alan lisäkoulutus. Soveltuvalla lisäkoulutuksella tarkoitetaan ammattikorkeakoulun 60 opintopisteen johtamistutkintoa tai yliopiston terveyshallintotieteen cum laude- tason opintoja. 

Kielitaitovaatimuksena on hyvä suullinen ja kirjallinen taito siinä toisessa kotimaisessa kielessä, joka ei ole hakijan äidinkieli. Kielitaito tulee esittää todistuksella, tarkempia tietoja kelpoisuus- ja kielitaitovaatimuksistamme rekrytointi-sivuiltamme

Arvostamme muutosvalmiutta, joustavuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aktiivista työotetta sekä organisointitaitoja ja kiinnostusta työn kehittämiseen. Työkokemus esimiestehtävissä ja suun terveydenhuollon työtehtävissä luetaan ansioksi. 

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi (6) kuukautta. Palkkaus voimassa olevan KVTE:n mukaisesti. Ennen valinnan voimaantuloa on valitun esitettävä alkuperäiset opinto- ja työtodistukset sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. 

Edellytämme tartuntatautilain (§48, 1227/2016) mukaista rokotussuojaa.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisesti alla olevan linkin kautta

Hakuaika päättyy 4.9.2019 klo 15.00

Lisätietoja antaa ylihoitaja Marjo Orava, puh. 06 786 2008, etunimi.sukunimi@pietarsaari.fi

Pietarsaari 13.6.2019


Sosiaali- ja terveysvirasto
Terveydenhuolto

Hakuaika alkaa: 12.07.2019 07:00Hakuaika päättyy: 04.09.2019 15:00