Sairaanhoitaja, osa-aika toimi, Hakalehto

Julistamme haettavaksi

sairaanhoitajan osa-aika toimen (75 %), Hakalehdon eläkeläiskeskuksessa,  Uudessakaarlepyyssä.

Hakalehdon eläkeläiskeskus tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista ikäihmisille ja muistisairaille. Palvelukodissamme on 51 asukaspaikkaa, jotka jakautuvat neljään asumisyksikköön. Kaksi yksiköistä on tarkoitettu muistisairaille. Yksiköt ovat erikokoisia. Palvelukodin yhteydessä on kodinomainen piha-alue, jossa asukkaat voivat oleskella. Palvelukodissamme työskentelee ikäihmisten hoitoon perehtynyt moniammatillinen henkilöstö.

Työntekijänä työskentelet pääsääntöisesti tietyn yksikön moniammatillisessa tiimissä, johon kuuluu sairaanhoitajia, lähihoitajia ja hoitoapulaisia Tehtäväsi sisältää vastuullista ja monipuolista hoito-, hoiva-   ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on sujuvassa tiimityössä mikä mahdollistaa asukkaiden riittävän hyvän vanhuuden turvaamisen turvallisessa ympäristössä.

Haemme tiimiimme uutta työkaveria sairaanhoitajan työtehtävään. Sairaanhoitajana toimit yksikössäsi hoitotyön asiantuntijana ja sinulla on hoitotyön kokonaisvastuu. Tehtäväsi on auttaa ja tukea vanhuksia parantamaan, säilyttämään tai lisäämään toimintakykyä elämisen kaikilla osa-alueilla. Toimit tiimin jäsenenä ja yhdessä tiimin kanssa kehität yksikön toimintaa asukkaan parhaaksi.

Tarjoamme sinulle haasteellisen työn ja mahdollisuuden kehittää itseäsi ja työtä yhteistyössä tiimisi kanssa. Aloitusajankohdasta voimme sopia yhdessä. Työ on 75 %, aamu- ja iltavuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenalan ammattitutkinto (sairaanhoitajan tutkinto, terveydenhoitajan tutkinto) ja oikeus käyttää kyseistä ammattinimikettä.

Kielitaito tulee esittää todistuksella, tarkempia tietoja kelpoisuus- ja kielitaitovaatimuksistamme rekrytointi-sivuiltamme. Työkokemus vanhushuollosta luetaan eduksi.

Toimi täytetään sopimuksen mukaan. Palkkaus voimassa olevan KVTES:n mukaisesti. Koeaika on kuusi (6) kuukautta. Ennen valinnan voimaantuloa on toimeen valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Valitulla tulee olla voimassa Tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Mikäli kiinnostuit niin lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisesti alla olevan linkin kautta.
Hakuaika päättyy 4.9.2019 klo 15.00.

Lisätietoja antavat:
Johtaja Gunilla Fleen, puh.  06 7862780, 050 516 6677 gunilla.fleen@pietarsaari.fi ja
Palvelupäällikkö Marketta Koskela, puh. 06 786 2449, marketta.koskela@pietarsaari.fi


Pietarsaari 9.8.2019

Sosiaali- ja terveysvirasto
Vanhushuolto

Hakuaika alkaa: 09.08.2019 07:00Hakuaika päättyy: 04.09.2019 15:00